dilluns, 13 de juny de 2016

TROBADA COMIAT

Divendres passat vam celebrar la trobada de comiat d'aquest curs, un curs ple de VIDA i també va quedar oficialment inaugurada la primera fase del projecte pati-jardí, un projecte que ens té el cor robat i que gràcies a l'esforç de tots es va fent realitat. La celebració va estar dinamitzada per la companyia Toc de Retruc que a més d'una cantada de cançons tradicionals va refrescar la calorosa tarda amb sortidors d'aigua que van divertir a grans i petits. Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar: familiars, amics, representants de l'Ajuntament, a casetadepalla que tampoc hi va faltar i a l'AMPA per la seva col·laboració


La Gemma Franquesa Bergadà, l' Anna Rius, l'Àngel Masanés Rosas i l'Arnau Bujos de Casetadepalla, no s'han volgut perdre per a res aquest moment tan esperat. Les cares de felicitat són el resultat de veure el somni fet realitat.

Uns sortidors d'aigua és diversió assegurada.

L'estructura del sorral recorda a una plaça i convida a seure-hi i a passar una bona estona fent petar la xerrada.


L'Arnau Bujons de Casetadepalla, l'arquitecte del projecte, i el seu equip contemplant el sorral petit. Un mai es cansa de mirar una bona obra Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada