divendres, 26 de gener del 2018

DIES DE PLUJA

Heu sentit mai aquesta frase? "Diuen que no hi ha mal temps, sinó roba inadequada", doncs és una bona veritat. Avui al despertar-nos podia semblar un d'aquells dies que ens obliga a estar tots tancats en una aula observant a través de la finestra com plou. Doncs ben lluny d'aquesta realitat és el que ha passat aquest matí a la nostra llar Patufet.
Els infants necessiten jugar a l'aire lliure, també encara que plogui.
Un dia de pluja ens permet fer coses molt diferents a les habituals. Trepitjar bassals i veure com esquitxem, sentir les gotes a la nostra cara, veure com les botes queden cobertes d’aigua, … 
Sortir a jugar a l’exterior faci el temps que faci, fa que els infants siguin més resilients i adaptables als canvis en la vida. I encara que sembli el contrari s'enforteix el sistema immunològic i els protegeix dels virus.

En dies com aquests ens adonem com els raonaments infantils i els dels adults són molt diferents. Per ells la pluja és una oportunitat i per a molts adults un obstacle. Però, sabent els beneficis no creieu que és magnífic acompanyar-los en aquesta aventura i canviar la nostra mirada? només fa falta roba adequada per gaudir sota la pluja i tenir preparada roba seca i un espai ben calentó pel moment de retirada.
Esperem que avui i sempre ballem sota la pluja 
Bon cap de setmana!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada