dimecres, 10 de maig del 2017

Pel nostre equip la formació permanent és el motor d'aprenentatge i motivació per seguir millorant i avançant en el camí d'educar.


Viatgem a Aarhus, Dinamarca, per visitar les escoles al bosc. Tot i ser conscients que la cultura és un factor determinant en apropar altres realitats en el nostre entorn, ens quedem amb l'essència i el valor a la natura i l'exterior com a part fonamental en el desenvolupament. Com diu Heike Freire: "Hem de vincular-nos amb la terra per a desenvolupar el nostre potencial", "En l'educació, el contacte amb la naturalesa és vital".


Seguim visitant altres llars d'infants gestionades per Encís, en aquest cas visitem l'escola bressol Els Gallerets de Sant Pedor. Això ens permet reflexionar, dialogar, compartir i cercar plegats un camí començat per ser més conscients en tot el que fem.



Assistim a la jornada pedagògica de l'escola Congrés Indians, un centre educatiu públic de referència dins el món de l'educació al nostre país i que destaca per la seva aposta innovadora tant a nivell metodològic i didàctic com també a nivell organitzatiu. Una escola amb uns principis pedagògics molt reflexionats per tota la comunitat educativa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada