dimecres, 20 de juliol del 2016

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PATI-JARDÍ


Aquesta tarda Encís ha encetat el cicle de xerrades amb la presentació del PROJECTE PATI-JARDÍ de la nostra llar d'infants municipal Patufet de Guissona. Des d'aquí, els hi volem agrair l'oportunitat que ens han donat per poder-lo compartir, amb més d'una setantena de persones, i comptar amb la presència de la Carme Cols i d'en Pitu Fernàndez del Nou Safareig.
Ha estat una xerrada fantàstica, on s'ha constatat que les coses encara que costin al principi, poden ser possibles si es creu fermament amb elles i es troben els ajuts necessaris. Nosaltres hem tingut la sort de poder comptar amb el suport de l' Ajuntament de GuissonaServeis a les persones Encís SCCL, de Casetadepalla, de l'AMPA, de les famílies i dels més petitons. 
Poder compartir experiències ens ajuda a enriquir-nos, perquè nosaltres, per arribar fins aquí també hem hagut de buscar idees d'altres escoles i d'aquesta manera aprenem compartint.
Desitgem que la nostra experiència pugui animar a altres escoles a fer realitat els seus projectes i les encoratgem a lluitar pels seus somnis. 
I per acabar, agrair l'aportació de la Carme i d'en Pitu, que amb la seva senzillesa i saber fer, ens han fet reflexionar i repensar sobre el que ja hem fet fins ara i el que ens queda per fer. 
Mil gràcies a tots/es per compartir aquesta tarda. 
Esperem seguir aprenent de tots vosaltres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada