dijous, 26 de maig de 2016

GAUDIM DEL SORRAL UN COP ACABAT


Un sorral que no deixa de sorprendre. 

Per fi, el sorral ja té el seu aspecte definitiu,la seva personalitat plena que s’enriquirà de ben segur amb el contacte diari amb “els petits artistes” que no paren de pujar, baixar, arrossegar-se o picar als murs de fang i palla recobert amb capa de morter de calç i pigments naturals. 
L’Arnau i la seva colla han donat la capa final al sorral, amb color i magnífics detalls que l’enriqueixen, i a partir d’ara els infants de la llar d’infants Patufet en podran gaudir durant anys i anys.
Han estat unes setmanes intenses de feina per part dels adults i d’un descobriment rere un altre, per part dels petitons en veure com l’espiral àuria del sorral gran i el cercle del sorral petit anaven variant de color i temperatura. Quan només hi havia la capa de fang i palla gairebé es notava “com respirava” el sorral. 
La construcció d’aquests dos sorrals ha estat el tret de sortida del projecte de Pati a Jardí, Patufet, que és més viu que mai. 
Continuarem implicant-nos en tot el que sigui fer de la nostra llar un lloc on aprendre a respectar i estimar les persones i l’entorn, i on la natura sigui “el més natural del món” 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada