dimecres, 18 de novembre del 2015

REBEM VISITES


El curs 13-14 tot l'equip de la llar va fer una formació sobre la importància dels espais i els materials a la llar d'infants. Arrel d'aquest curs l'espai forma part del nostre projecte educatiu: l'espai físic, la seva organització i distribució, així com els materials i els recursos, hi tenen un paper molt destacat, darrere dels quals hi ha tota una filosofia educativa i una manera d'entendre el món i els infants.

Ens satisfà molt l’interès que han demostrat companyes de professió per venir a conèixer la nostra llar per tal d’iniciar-se a un canvi. El curs passat vam rebre la visita d'altres educadores de llars d'infants i ahir vam tenir el plaer de rebre les mestres del CEIP Ramon Faus i Esteve i de l'Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon. 

Des de l'equip Patufet encoratjar-vos a reflexionar sobre la importància de l'estètica i la distribució dels espais, perquè l’espai parla; parla fins i tot quan no el volem escoltar.

Moltes gràcies pels moments compartits, moments que ens ajuden a créixer en la nostra professió i a seguir treballant per oferir una educació amb la mirada posada en l'infant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada