dimecres, 23 d’octubre del 2013

NO A LA LOMCE "POSEM-NOS LA SAMARRETA GROGA"

Benvolgudes famílies,

El proper 24 d'octubre de 2013, els principals sindicats educatius han convocat una jornada de vaga general educativa a tot l'Estat.

La convocatòria d'aquesta vaga s'emmarca en el procés de lluita contra l'aprovació d'una nova llei educativa per part del Govern Espanyol, la LOMCE, i contra les polítiques de retallades dels pressupostos educatius dels governs català i espanyol, que  empitjoraran l'atenció educativa que reben els nostres joves i infants, el futur de la nostra societat. La FAPAC dóna ple suport a aquesta vaga.

La LOMCE posa en perill el sistema educatiu català i posa les bases per aniquilar el sistema d’immersió lingüística que fa més de 30 anys que funciona i ha donat bons resultats com a element de cohesión social.

Davant d’això no podem quedar indiferents i quedar al marge d’una convocatòria com la del dia 24 d’octubre, una convocatòria estatal, on tota la comunitat educativa -des de preescolar fins a universitat- està cridada a defensar una escola pública i de qualitat al servei de la societat i no dels interessos concrets dels sectors privilegiats de la societat.

Cal respondre de manera clara i contundent.


Cridem a les famílies a participar el dijous 24 d’octubre de les mobilitzacions de protesta previstes des dels centres educatius i a vestir-se amb samarreta groga reivindinat cridant així conjuntament NO A LA LOMCE!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada