diumenge, 19 de maig del 2013

TALLER FAMILIAR TOCA-TOCA AULA DE RÈPTILS


TALLER FAMILIAR “TOCA-TOCA A L’AULA DE RÈPTILS: DESCOBRINT EL DESCONEGUT”, A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL PATUFET, EL DISSSABTE 25 DE MAIG A LES 10H. 

En Josep Maria, d’Aula de Rèptils, acostarà els nostres fills/es a aquests temuts i misteriosos animals. Tota la família podrem veure, conèixer i tocar tortugues, llangardaixos, serps.. i algun altre animal. si voleu més informació podeu accedir a:

Per apuntar-vos podeu fer-ho anant a la llar d’infants patufet o al següent correu electrònic: ampallarinfantspatufet@yahoo.es

 Us podeu apuntar fins el mateix dia 25 de maig a la llar d’infants però si n’esteu interessants ja podeu enviar un correu i així es podran anar organitzant els grups. Penseu que el taller es realitzarà al llarg del dissabte al matí en diferents torns.

El taller és OBERT a totes les edats, tot i que els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi.

Aquest taller té un preu per assistent: per a l’alumnat de la llar és gratuït, per a la resta de menors d’edat 2€  per persona i per als adults 3€ per persona.

 

No us quedeu a casa pot ser molt divertit compartir un matí amb aquests entranyables animalons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada